La Direcció General de Medi natural certifica la inexistència d'espècies de fauna i flora protegides en el sector 31-32 de Godella
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Notícies d'esports, societat, economia, cultura, ciència i tecnologia en <strong>Horta Nord</strong> Horta Nord

La Direcció General de Medi natural certifica la inexistència d'espècies de fauna i flora protegides en el sector 31-32 de Godella

La Direcció General de Medi natural certifica la inexistència d'espècies de fauna i flora protegides en el sector 31-32 de GodellaAyto Godella miércoles, 23 de noviembre de 2022

La Direcció de Medi Natural i d'Avaluació Ambiental ha certificat a través d'un informe tècnic la inexistència d'espècies de fauna catalogada ni de flora protegida en l'àrea del sector 31-32 on es desenvoluparà la urbanització.

“No s'ha detectat l'existència d'espècies de fauna catalogada en el sector afectat per les obres, considerant-se la seua presència com a poc probable. D'altra banda, de la revisió realitzada no es detecta cap espècie de flora protegida catalogada”. Així resa la conclusió de l'informe de l'òrgan de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.

Així, després de l'escrit presentat per Acció Ecologista Agró, el Servei de Vida Silvestre i Xarxa Natura 2000 va emetre un informe sobre els valors ambientals del sector 31-32 de Godella en el qual es va concloure que no existia constància de la presència d'espècies de flora i fauna catalogades com en perill d'extinció, vulnerables o vigilades que requerisquen d'una especial protecció de l'hàbitat o l'adopció de mesures addicionals de conservació.

Després d'esta notificació del passat 4 de novembre, tècnics de fauna i flora de la Direcció General de Medi natural i d'Avaluació Ambiental han realitzat una vista de camp al sector 31-32 el passat 14 de novembre.

En la visita s'ha conclòs que no existeixen proves de la presència de l'òliba comuna (Tyto alba) ni tampoc de ratpenats cavernícoles. Respecte a la flora, no s'ha detectat cap espècie de flora protegida.

Col · laboren:Generalidad ValencianaDiputacion de ValenciaUniversidad de Valencia
PORTALS DE LA XARXA PORTALDETUCIUDAD.com
Condicions d'ús - Política de privacitat - Política de cookies